mammagrisen

Nähe, det blev ingen bebis-räddar-kurs för mig i går. Vi försökte agera så ”normalt” som möjligt, Daniel började ge gröten och sådär, men Charlie fattade direkt att nåt var i görningen. Det räckte med att jag gick ut på balkongen för att han skulle bli ledsen, så jag stannade hemma och Daniel gick och livräddade små dockor. Jag och Charlie hade en helt okej, mysig kväll men läggningen tog tid och allt kändes upp och ner. Det är oftast Daniel som nattar, så det var väl konstigt att det var jag helt plötsligt. Aja, till slut somnade han i alla fall och sov till 4:30! Skönt. Sen blev det sovmorgon ända till 7:30, hoppas att det är hans nya grej :)

Idag har jag pysslat lite hemma. Har lagt upp ett par annonser på Blocket, diskat och busat med bebis. Nu åker vi en sväng till Barkarby där vi ska möta upp pappan senare. Vi ska bland annat köpa en barnstol på Ikea, verkligen på tiden! Ska ta en promenad dit från Jakobsberg i solen, man får passa på :)
image

Pages:

En kommentar till “mammagrisen”

  1. Emilia skriver:

    Han blir mer och mer lik dig lillskrutten :) Sötis!!

    Vad spännande det låter med ett plank-program. Det är verkligen en bra övning. Men JOBBIG!
    Hejar på dig!
    Kramkram

Lämna en kommentar