avslutning på babymassagen

Hola chicas y chicos! Sitter här och försöker intala mig själv att jag är pigg, det går ganska bra. Har nog lite bråttom egentligen, vi ska vara på babymassagen om en halvtimma, men jag hinner nog ;) Har sovit på tok för lite, men det kanske jag får ta igen nån annan natt. Skruttkillen är glad som vanligt, nu sover han och laddar för avslutningen på mysmassagen. Han vaknade i min famn strax innan 7, tänk om han kunde sova så länge i sin säng! Men han ser så nöjd ut när han vaknar och inser att han kan börja prata med mamma så fort han slår upp ögonen, så det är värt att jag själv sover rätt kasst ;)

Näe, nu ska jag packa ihop det sista och ge mig i väg i regnet. Det blir en sväng till Jakobsberg efteråt, Charlie ska få en present av sin fina mormor, men den är slut i Skövde så vi hoppas att den finns här i krokarna istället. Håll tummarna!


Så här såg skruttkillen ut igår när han skulle åka och handla med pappa. Hösttuffing!

Pages:

3 kommentarer till “avslutning på babymassagen”

  1. Snyggbebbe! Älskar mössan! Hoppas ni får en bra dag :)

  2. Kitty skriver:

    Vilken sötis!

  3. Josefine skriver:

    men åh hur tuff är inte lille Charlie ? :D hihi sötnosen !

Lämna en kommentar