5månadersvaccin

Tröött_mamma_26.nu. Fy bubblan (ursäkta språket) vilka skitnätter jag har haft denna veckan. Och det är inte Charlies fel… I natt hoppas jag på mer sömn, för idag mår jag verkligen pyton. Är så trött att ögonen svider, lägg till PMS, fattigt på kontot och vägarbete precis nedanför balkongen där Charlie försöker sova så får ni en kul Sara kan jag lova :p Jaja, jag har humorn kvar, och jag vet att allt förmodligen kommer kännas bättre i morgon. Nu är det lite lugnare där nere på gatan i alla fall, så Charlie sover en stund i vagnen.

Jag njuter av att ha världens tappraste, goaste ”lilla” bebis i alla fall. Idag har vi varit på 5-månaderskoll på BVC. Grabben är 68,5 cm lång och 9495 g tung. Bigbaby! Vi pratade en massa mat och rutiner och i stort sett ska vi väl bara köra på lite som vi gör nu. Det funkar ju helt okej, och man får tänka på att han bara är 5 månader och att det inte finns någon anledning att stressa med maten. Sen fick Charlie sitta i pappas knä medan den tidigare så snälla BVC-sköterskan Anne blev värsta elaka tanten och stack honom i båda låren. Isch vad han skrek, det värker i hjärtat att se honom sådär. Först förvånad och sen jätteledsen. Men det gick över fort och när vi klädde på honom och gick därifrån var han sig själv igen och skrattade åt Anne på vägen ut.

Nu satsar vi på vila och återhämtning under eftermiddagen. Var på en gryyyym powerwalk (med styrkeövningar vid varje parkbänk vi gick förbi) med bästa Almira igår. Vi ska göra det till en vana, så på söndag kör vi igen! Jag ska försöka gå en promenad ikväll igen efter Charlies gröt, om jag inte har somnat innan dess :p


Efter senaste vaccinationen i juli

Pages:

2 kommentarer till “5månadersvaccin”

  1. Hanna skriver:

    Oj, hade helt missat att du skrivit en kommentar, har tagit bort granskningen och då har jag helt missat att jag fått kommentarer istället :D Men TACK iallafall :) Uscha, sprutorna är inte kul. En fördel med att ha lite knubbigare bebisar är ju iallafall att risken för biverkningar minskar, alltid något :) Hoppas Charlie slipper tråkig feber. kram kram

  2. Vilken modig och duktig kille som till och med skrattar åt den dumma tanten innan ni går hem!!
    För min bittra bebis del så har det varit rejäla mördarblickar ända tills vi kommit hem igen, båda gångerna.. Haha! Hon borde lära sig mer av din modiga lilla kille :) Hoppas han slipper biverkningar nu!!

Lämna en kommentar