Simma och plaska

Kikar in för att säga hej. Vi har haft en okej natt, men har insett att vi nog måste göra Charlie redo för natten lite tidigare på kvällarna. När han väl är klar för att äta är han numera jättetrött och har brytit ihop mitt i gröten två kvällar i rad. Testar att tidigarelägga i kväll alltså och hoppas det går bättre. Han älskar ju gröten, så det är trist när han inte orkar. Igår somnade han dessutom efter halva flaskan ersättning, det händer aldrig annars. På morgonen är han himla pigg iaf, 4:30 var det som gällde i morse. Blööö! Men jag vänjer mig nog snart…

Nu ska vi slänga oss iväg ner mot pendeln. Det är dags för babysim med Johanna och Alva igen, jippi! Latero…


Gårdagens sötis :)

Pages:

4 kommentarer till “Simma och plaska”

  1. Maria skriver:

    Du har en sådan fin blogg och det är så kul att kunna följa dig även efter graviditeten! :) bilderna du tar är fantastiska! Tänk om man själv kunna fota så.. :) Vi ska anmäla William till babygym snart också, verkar så mysigt!

  2. Maria skriver:

    Babysim skulle det såklart stå.. ;)

  3. Klart vi ses imorgon!! :D

  4. Ida - Isabellas mamma skriver:

    VIlken sötnos!

Lämna en kommentar