mot sherwoodskogen! (sthlm city)

God morgon! Här har vi lyckat bra med natten igen. Trodde det var kört när liten vaknade redan vid 3 och bökade, men lyckades få honom att somna om efter ett antal instoppningar av nappen, och då sov han till 5:30! Då åt han och somnade om till 8. Fantastiskt. Han vaknar som en liten solstråle också, det är så härligt.

Nu är det dags att göra oss redo här. Vi ska in till city och möta upp Therese och Ameah, och Sandra och Levis (tror jag?). Det blir lunch och lite shopping. När jag kommer hem igen är det packning som gäller, jag och Charlie åker ju till Skövde i morgon! Wohoo!


Lillkillen igår, påklädd i bumbon (för en gångs skull :p)

Pages:

8 kommentarer till “mot sherwoodskogen! (sthlm city)”

 1. Ses snart och ja, Sandra och Levis ska med :D

  Kram!

 2. vilken sötnos! :) skönt att natten gick bra

 3. Skönt med en till bra natt!! :D Det är ni värda! Hoppas ni får en fin dag
  med vännerna!! Kram

 4. Hanna skriver:

  Ja en helt fantastisk sommar har vi även om jag längtar hem till VÅRT nu faktiskt :) Men är så himla mysigt att vara hemma hos familjen också ju :) Ni verkar också ha det super, vad ska ni göra i Skövde?:) Ja vi ses väldans gärna! Om en vecka åker vi heeeem så då får vi styra något :) Kram till er ! Förresten, vad duktig Charlie är att sitta i bumbon:)

 5. Inte bara kläder… Han matchar ju också! :D Ja jätte skönt att vi hittade lite grejer och Alva sover jättebra i sängen så det känns skönt. Jag kände faktiskt igår när jag hade lagt Alva att jag borde haft babyvakten med mig, jag tog alltså inte med mig den. Dumt! Hoppas att ni får det toppen i Skövde och att dopet blir lyckat. Kram på er <3

 6. Emilia skriver:

  Hoppas ni har haft en trevlig dag :) Han är väldigt lik sin pappa lilla Charlie!!
  Kramkram

 7. Emilia skriver:

  Glömde ju det jag egentligen skulle skriva ;) Vad skönt att höra att era nätter har blivit bättre! Det glädjer mig :)
  Kramar

 8. Tack för idag söta du! Jätte kul att se hur Charlie utvecklats :)

  Ha en toppen helg nu och lycka till med all. Hoppas att allt går som planerat och att Charlie är på sitt bästa humör på lördag.

  KRAM!

Lämna en kommentar