mammadejt och packning

Jag är strax på väg mot sängen och min älskade, nya kudde ♥ men tänkte slänga in några ord här först. Har (som vanligt, börjar känna mig tjatig) haft en fin dag i city med Therese och Sandra och våra goa bebisar. Vädret var inte så skoj, men vi tog en shoppinsväng på Åhlens och hängde i Gallerian mest. Mys! Jag fyndade en regnoverall till Charlie från Reima för 199 kr (ordinarie pris 649kr) så nu har han en höstoverall. Häromdagen köpte jag en fodrad fleeceoverall, så nu behöver vi ”bara” ett fleeceställ, en tjockare overall och en jacka, sen kan vintern komma!

Efter shoppingen mötte jag upp D och åkte hem. Vi hämtade ett paket på ICA (babyvakten från Philips har äntligen kommit!), fikade nyttigfika och började pyssla med kvällens måsten. Jag har gjort fotavtryck på Charlie, han har blivit badad av sin pappa, jag har pysslat små presenter till dopgästerna, kokat nappar och packat väskan för morgondagens tripp. Skövde here we come! Godnatt.


Slarvade med kameran idag, men här är Ameah och Levis förra gången vi hängde med dom :)

Pages:

En kommentar till “mammadejt och packning”

  1. Tack för idag fina du! Hur gick det med fotavtrycken? Jag gjorde ett hand och fotavtryck i hans mina första år-bok idag och det gick faktiskt riktigt bra. Imorgon ska jag försöka mig på att göra på canvasen, spännande :)

Lämna en kommentar