En helg i skärgården

Vi är hemma sedan några timmar tillbaka, och softar lite i soffan efter en underbar helg i skärgården. Vi åkte ju ut till Ornö med båten Mysing igår morse, och idag vid 15-tiden tog vi båten tillbaka till stan. Jag var inte alls sugen på att åka hem, men jag hoppas att vi får komma tillbaka snart igen. Det var min första tripp till skärgården och jag kände mig verkligen hemma. Det var fantastiskt med vattnet och den klara luften, jag älskar’t! Vi fick åka en liten tur med båten också, vi åkte över till grannön och tog ett glas innan det började regna. Jag hade kunnat åka hur långt som helst.

Ikväll har vi städat och fixat lite inför veckan. Charlie fick ett bad och stupade i säng strax efter 20, så jag och pappan har kunnat dona och mysa i flera timmar. Nu ska jag ta en dusch och krypa i säng. I morgon bitti ska vi försöka gå upp med tuppen, jag och Charlie ska nämligen på babymassage. Tyvärr infinner sig massagen och Charlies förmiddagsnap samtidigt, så jag tänkte att vi ska ta oss upp ur sängen lite tidigare så att han hinner sova en stund innan. Utsövd bebis är nämligen lika med nöjd bebis.

I morgon kommer bilder från helgen! Bjussar på ett smakprov så länge, snäll som man är ;) Ska berätta lite mer om vad vi gjort också såklart.


Jag och min lillprins på båten från Dalarö till Ornö igår morse<3

 

Pages:

2 kommentarer till “En helg i skärgården”

  1. Hanna skriver:

    Hihi ja visst är dom söta, vi fick dom av några kompisar som var i San Fransisco… någon disneyaffär :) Ja jag min dumma nöt la dem i matberedaren och mixade ytterst lite. Tänkte att det skulle vara så men när jag själv provade att äta så kände jag direkt att jag ville tugga det – så förstår att det var obehagligt för henne som inte kan det. Så istället mixade jag det tillsammans med kokt palsternacka och morot, samt kokspadet, blev mycket mer puréigt istället för en torr kornig massa som innan. :P Vi får se imorgon om det går hem ;) Härligt det lät med skärgården förresten. Kram!

Lämna en kommentar