Det nya livet!

Hej augusti! Nu drar vi gång ett nyttigare, bättre liv här hemma, ska faktiskt bli riktigt skönt. Magen känns helt okej efter kejsarsnittet så jag tror att kroppen fixar ett högre tempo nu :) Idag inleder vi en månad utan godis, minst, och ska fortsätta med de härliga promenaderna. Fick med mig båda mina killar ut i motionsspåret i morse, total blev det en powerwalk på 7 km. Svettigt! Nu har vi duschat och ätit en lätt lunch, så nu ska vi röra på benen igen. Vi ska promenera till Stäket för att shoppa lite färg och tapeter på K-rauta och en del mat på Hemköp. Toodeloo!


Dags att ta sig tillbaka!

Pages:

2 kommentarer till “Det nya livet!”

  1. Vi ska kämpa tillsammans på att komma tillbaka till våra rätta jag :)

  2. Hihi, du minns sången märker jag ;)

    Vad duktig du är som kämpar på! Verkligen! Jag skjuter liksom på det hela tiden.. Men snart är det väl dags… :P Kanske om några veckor? Jag känner mig jävligt sugen på att baka! ^^,

Lämna en kommentar