PREMIÄR!

Igår var en spännande dag. 3,5 månad gammal fick Charlie smaka på sin första majskrok! Vi har ju tänkt börja med smakportioner vid 4 månader och där är vi snart. Stort! Han har verkligen börjat se intresserad ut när vi äter något, så vi tänkte ge honom ett litet smakprov. Han var lite skeptisk först, men när han fick hålla i den själv och fick lite smak på det kom han igång och till slut kastade han sig över den! Ville inte ge för mycket, så det blev kanske 1-1,5 cm majskrok i den lilla bebisen och massor med kladd på dregglisen, och så arg han blev när jag tog bort den! Gott tecken antar jag, hoppas det går lika bra med smakportionerna sen :)

Pages:

2 kommentarer till “PREMIÄR!”

  1. Linda skriver:

    Majskrok är en superuppfinning..*LOL* Räddare i nöden när man har sura ungar, fungerar fortfarande på E även om man till henne använder sig av småfolkets majskrokar *lol*
    För oss fungerar även majskrokar som en lockelse att äta smakisar, båda ungarna har varit och är suuuuuperkinkiga på smakisar..*lol* Med E så puttrade jag allt möjligt på spisen och hon ratade ALLT.. tillslut fick jag henne att äta päronpure från nestle..*lol* och majskrokar. Sen långsamt började hon äta andra pureer. Men minsta smula i den å hon ratade allt..*lol* men fruktpureer var yuuuummi, så det smaskades det på. Sen hux flux när hon var 9 månader så åt hon allt med struktur, bara så över en natt. Efter det åt hon allt, bara jag inte lagade det. HAHA Å nu äter hon det mesta. Älskar fortfarande broccoli och allehanda grönsaker, men färska bär kan jag stoppa där solen inte skinner ;)
    Myran är likadan.. gröt gick igår för första gången bra, efter jag blandat i en halv burk mango. Mango är gott, allt annat smakar rugg och ugg.. *fnissar* Men så är hon van vid pencillin som smakar både extremt mycket och väldigt sött. Fast det gör ju ersättningen också.:)

    Hoppas allt går bra med medicinen och magreflux problemen ger sig.

  2. Men så kul! Vilket bra betyg den fick av Charlie :D

Lämna en kommentar