Mobilblogg: mammadejt

Vi väntar på pendeln mot stan! Vi ska på dejt med fina mammor och bebisar, väldigt trevligt. Vädret är inte lika trevligt, men det struntar vi i! Charlie tar förmiddagens nap i vagnen. Han sov 7+2h i natt, jätteskönt. Hoppas vi kan göra det till en vana :)

Nu kommer tåget. Lejters!

image

Pages:

5 kommentarer till “Mobilblogg: mammadejt”

 1. veronica - fyrbarnsmamman skriver:

  söööt!!!! han ser ut att ha det hur bra som helst! kram

 2. Vad skönt att han sover mycket bättre nu! Glad för dig! kram

 3. Ja sakta men säkert blir han bättre men ibland när han hostar tror man ju knappt att han kan andas som det låter…. Jag hoppas att du får vänta länge innan första sjukan, det är allt annat än roligt…

  Han har 68 i det mesta nu, någon 74:a och vissa 62:or. En liten kille :) Vad harCharlie?

 4. Sv:Tack snälla, har kvicknat till lite grann nu! :)

  Hoppas de bättre nätterna har kommit för att stanna!

 5. Haha alla killbebbar som L lär känna är typ hälften så gamla som honom och ändå dubbelt så stora känns det som ;) stackars liten, tur att han iaf kan lite mer saker än sina yngre men större kompisar…

  Vad generöst av dig, det gör jag jättegärna! :)

Lämna en kommentar