hem ljuva hem, typ

Nu är vi hemma! Skönt på sätt och vis, men shit vad jag saknar det stora huset, trädgården och utsikten. Weell, om en månad är vi där igen. Resan hem gick hur bra som helst, vi var malliga föräldrar som satt och njöt av vår enkla, goa unge som inte sa ett pip, varken på tåget, centralen eller pendeln. När vi kom hem var han jättelycklig och bubblig tills han satte i gång den värsta skrikfesten sedan dag 4 på BB. Han skrek nästan oavbrutet i en kvart. Det låter kanske inte så långt, men han brukar vara så lätt att trösta de gånger han verkligen skriker. Han gnäller mest när han är missnöjd med något och skriker sällan, men nu tror jag att han var både trött, överstimulerad och tjorvig i magen. Efter en massa vaggande och nynnande somnade han och sov nästan hela eftermiddagen, så nu är han glad igen :)

Älsklingen är iväg och fixar fredagsmyset. Det blir lite gott och en film i soffan, alldeles lagom. Trevlig helg!


Glada, goa bebisen!

Pages:

Lämna en kommentar