Charlie 3 månader

Idag är det tre månader sen vi låg och pustade ut på BB med den lilla prinsen i famnen♥ Min stora lilla kille som gör såna stora framsteg varje dag nu. Kommer inte ihåg vad vi byggde upp dagarna kring innan han kom. Han har gjort vårt liv fulländat, perfekta bebisen!

Hittills har vi haft en lugn dag här. Jag slängde ihop en tacopaj till lunch och så är vi igång i tvättstugan. Lagom! Charlie har lite humörsvängningar och har sovit en del idag, nån tremånadersfas kanske. Heh. Nu ska vi släpa oss ut på en rejäl promenad, sen blir det ett bad för bebisen innan Allsång och mer gos i soffan. Ska lägga upp fler bilder på Charlie i magläge också, idag lyfte han huvud+axlar i flera minuter i sträck. Såå duktig han blivit! Hej så länge!


Det är jobbigt att växa!

 

Pages:

Lämna en kommentar