nationaldagen

Grattis Sverige! Vi har varit inne i city hela dagen, det var varmt och skönt och vi lyckades riktigt bra med shoppingen. Både jag och Daniel hittade kläder till bröllopet vi ska på till helgen, jag fick äntligen tag i en klänning och Daniel köpte ny kostym med väst och skjorta. Sen fick Charlie lite sommarkläder, strumpor och ett par kortärmade pyjamasar. Nu är vi ju inte så rika längre, men det var det värt!

Charlie var glad och nöjd hela tiden i vagnen. Han sov några timmar, sen låg han och jollrade och spanade in sin mobil när han var vaken. Vi bytte första blöjan på Åhléns, men sen fick vi gå och ta en fika för att jag skulle kunna sitta och amma någonstans. Inne i Gallerian hittade vi däremot både skötrum och amningsrum senare. Där var det dessutom gratis! Grymt. Tycker att det borde dyka upp fler amningsrum i stan och på shoppingställen, så jobbigt att behöva leta efter ställen där det passar att sitta.

Nu är långhelgen strax slut. Är inte ledsen för det, för jag får ha min fina sambo hemma hela denna veckan. Vi har en del roligt på gång, bland annat ska vi till BVC, på en student och på ett bröllop i Karlstad. Det blir Charlies första lilla resa och första hotellvistelse. Spännande!

Pages:

Lämna en kommentar