Mobilblogg: pojken och flickan

Det var riktigt roligt på mammaträffen idag, vi var med på sångstund på öppna förskolan. Vi hade barnen framför oss på golvet och så sjöng vi och gjorde rörelser med dom. Så mysigt och Charlie tyckte att det var riktigt roligt. Efteråt gick jag och Johanna en promenad. Ni ser ju hur fint vi hade det i vagnarna, rosa till flickan och blått till pojken…

Charlie sover fortfarande i vagnen, så jag har haft lite mysig Sara-tid här, med nötter och nektariner. Köpte en tidning också, får se om jag hinner bläddra lite i den nu, annars får det bli när Charlie har lite pappamys ikväll. Hej så länge!

image

Pages:

2 kommentarer till “Mobilblogg: pojken och flickan”

  1. Tack :) ja jag hoppas verkligen att jag får sova i sängen inatt. Hon sover i soffan just nu så får se om det går att lägga henne i sängen sen. Hoppas att ni också får sova. Kram på er

  2. Sött! De där filtarna ser härliga ut :)
    Och fint namn på din lille kille ;)

Lämna en kommentar