låtom oss fröjdas ;D

Igår var det dags för Olivias student. Vi gick upp tidigt och kom hem vid 20:30, så det blev en lång dag. Det var otroligt varmt och svettigt hela dagen, men Charlie klarade det bra, han var mest lite kinkig över magen då och då. Annars var han helcool, världens lättaste unge! Vi hade ju rustat upp med hörselkåpor för att skydda de små öronen i oväsendet och han verkade trivas bra i dom, såg mest förvånad ut när vi tog av dom :p Mottagningen var jättetrevlig med mycket god mat.

Nu ska vi strax iväg till BVC för vägning och mätning och sådär. Efteråt ska vi möta upp Johanna och åka till Jakan en sväng, behöver fixa lite inför bröllopet i morgon. Hoppas på en fin dag, vädret talar för det i alla fall :)


Fina studenten


Lika cool i vagnen..


…som på pappas axel :)

Pages:

En kommentar till “låtom oss fröjdas ;D”

  1. Trevligt med Bvc:) kram

Lämna en kommentar