häng i skövde

Hemma efter en eftermiddag och kväll inne i Skövde. Jag, Daniel och Charlie gick på en shoppingrunda i Skövde centrum innan vi mötte upp Jenny, Christoffer, Emilia, Emma och Sara för picknick i Boulogner. Supermysigt att få träffa alla igen! Tog med mig kameran men lyckades inte ta en enda bild. Charlie var jätteglad och charmig en bra stund i början men sen vände det. Tror att det var både magen och trötthet som gjorde att han blev jätteledsen. Han somnade i bilen hem och nu är han glad igen så det var nog bara en svacka. Nu ska vi mysa ner oss i soffan!


Glad blöjbebis från igår!

Pages:

5 kommentarer till “häng i skövde”

 1. Sandra skriver:

  Såg babysittern Charlie satt i i ett tidigare inlägg, måste bara säga att det är den absolut bästa babysittern! Jag hade en likadan till min dotter (nu 14 mån) och hon satt så himla bra i den. Vi köpte en ny dyr sitter som hon bara hasade ner i, den där gamla satt hon verkligen ordentligt i. Har sparat den för ev. framtida barn ;) Hittade den på en loppis.

 2. Maria och Edwin skriver:

  Liten knubbis ni har! Goding!! Sånna veck har vår aldrig haft, men de ser för skönt ut!

 3. Vilken sötnos på bilden.
  Hoppas att du får en skön sommar dag.kram

 4. Hur nöjd får man bli?! Haha, sötnos!

  När vi var och badade var vi vid Farstabadet, helt okej! Vattnet är väl so, so men det finns toalett, kiosk och dusch och det blir liksom avgörande :)

  Kram gums!

Lämna en kommentar