110623

Gosh vilken knasig dag. Natten var katastrofal, så jag var en zombie när klockan ringde vid 06 i morse. Blev ju inte piggare av att se att regnet öste ner utanför heller. Släpade mig upp och gav Charlie en ny blöja och klädde på honom rena kläder i allafall och när jag satt och ammade strax efteråt kände jag hur blöjan läckte och kläderna blev blöta. Jahopp, bara att tvätta av kiddo och plocka fram nya kläder. Tog oss i ösregnet iväg till Jakobsberg där jag skulle på återbesök på MVC. Självklart var det ett gammalt pendeltåg på vägen dit, vilket innebar att jag ensam fick dra upp barnvagnen för de två trappstegen eftersom ingen erbjöd sig att hjälpa till. När jag var klar på MVC och skulle hem i det härliga regnet fick jag stå och vänta på en försenad pendel. Väl hemma blev allt bättre, efter att ha fått på mig torra kläder, fått lite mat och sovit ett par timmar med Charlie i soffan.

Nu är jag tokigt trött, och klockan är alldeles för mycket, men vi håller på och packar. Charlie har varit kinkig hela kvällen, så det har varit svårt att få något gjort. Nu är jag på bra humör i alla fall, för i morgon är dagen D! Vi åker till Skövde på obestämd tid, det är midsommarafton och dessutom min födelsedag! Jag som älskar att fylla år hade faktiskt lyckats glömma bort att det är min dag i morgon, det säger väl något om hur trött jag är för tillfället. Blev ju glad när jag kom på det vid lunch i dag i alla fall :)

Förra året var det andra bullar, då fick jag världens finaste 25årsfest :)


Pages:

En kommentar till “110623”

 1. Fru Silver skriver:

  Hej!

  Hittade din blogg idag och tycker att det är väldigt roligt att se att vi har ganska mycket gemensamt. Jag blev riktigt förvånad! Jag bor nämligen också i Järfälla, har en son som är en månad gammal och som heter Charlie och jag är lärare. Vad är oddsen för det?! Kul att se i alla fall! :) Tänkte att jag måste lämna en kommentar.

  Hälsningar
  Emma

  ps. Hoppas att du får en härlig midsommar och födelsedag! :)

Lämna en kommentar