BVC och mammapromenad

God förmiddag! Vi avslutade måndagen med familjemys här igår. Bebisen fick lufta rumpan en stund, sen fick han ett bad innan det var dags att hoppa i pyjamasen. Sen hängde hela lilla familjen i soffan med ostbricka (den första sedan innan graviditeten. Behöver jag beskriva min lycka över att få äta brieost igen?) och jordgubbar. Lillprinsen fick nöja sig med minifom och mjölk. Det var hockey på TV, pappan var nöjd och mamman också – bra TV att vila ögonen till :p

Nu ska jag och Charlie knata ner till BVC för en koll igen, sen blir det härlig långpromenad och glass i solen med Johanna och Alva. Latero!

Pages:

En kommentar till “BVC och mammapromenad”

  1. Emilia skriver:

    Såg er i tidningen idag :) Så fina så!!
    Hur går det? Har du kommit in i mammalivet??
    Kramisar

Lämna en kommentar