må-bra-dagen

Sovmorgon och god frukost. Promenad till frisören. Ny färg i håret, klippning och tillfix av ögonbrynen. Underbart härligt! När jag kom hem blev det kaffe i solen på balkongen. När solen gick i moln tog jag en promenad i stället innan det var dags att fixa lunch. Slängde ihop en smarrig tacopaj och körde igång några maskiner tvätt i tvättstugan. Belönade mig själv med jordgubbar till efterrätt – det var jag väl värd!

Det har blivit väldigt mycket aktivitet idag, trots att jag knappt sov något alls i natt. I kväll har vi snickrat ihop skötbordet, så nu börjar lägenheten kännas redo för bebis. De kommande dagarna ska jag försöka ta det lite lugnt också, och jag hoppas på att få sova åtminstone några timmar i natt. I morgon ska jag iväg på roligheter :)

Pages:

2 kommentarer till “må-bra-dagen”

 1. Emilia skriver:

  Heej!
  Låter som en riktigt skön dag, det är du värd!

  Jag använder lite vetemjöl, linfrön och igår hade jag rågmjöl. Men fullkornsmjöl funkar fint det med tror jag :) Fiberhavregryn kör jag alltid med! Jättegoda blev dom!!

  Ja, i sommar får vi absolut ses :) Då får jag ju träffa lilla bebben med :) Vilken dag är det han/hon är beräknad till? Påskhelgen var det va??

  Kramkram

 2. Emilia skriver:

  Linfrön är toppen tycker jag :) gott och väldigt nyttigt! Det har vi både på gröten och filen och i bröd!

  Då kanske den tittar ut på Rikards födelsedag, han fyller den 20:e. Galet att det är så nära nu :D
  KRAMAR

Lämna en kommentar