Halv-elva-kaffe och sånt man borde

Morrn! Det blev en riktigt tidig morgon här, kunde inte somna om när älsklingen gick upp. Låg och drog mig till 7, sen tyckte magen att det var dags för frukost. Nu sitter jag här med en god kopp kaffe och försöker lägga upp en plan för hur jag ska få tiden att gå ända tills på lördag när D kommer hem från sin töntiga kick-off-grej med jobbet :p Har aldrig sovit ensam här förut, och nu ska jag klara två hela nätter. Gosh… Inte lätt för en mörkrädd, höggravid tönt!

Men visst finns det saker man borde passa på att göra nu när man har en hel massa egentid. Må-bra-saker och nyttigheter. Om nån timma ska jag åka och handla med svärmor och annars har jag planerat detta:
-Se över packning till BB-väskan
-Baka bröd
-Promenera
-Läsa ut Den sista vintern (Åke Edwardsson)
-Bläddra igenom mina nya gravidtidningar
-Börja läsa Att föda (Gudrun Abascal)
-Spela massa bra musik för magen
-Hyra tjejfilmer och äta god mat
-Städa (eller välja att skita i städningen!)
-Ta en sväng in till stan

Jag kommer nog inte hinna/orka göra ens hälften, men det finns ju ingen brist på saker att göra i alla fall. Nu ser vädret lite roligare ut än när jag gick upp, deppigt med regn och blåst! Nu ska jag fylla på kaffekoppen…


Regn hos mig..

Pages:

En kommentar till “Halv-elva-kaffe och sånt man borde”

  1. Nej men är det sant? Haha, vad festligt :) Inte visste jag att du följt mig tidigare.. Åh, en liten ”thai” bebis, haha! På någon av dom bästa öarna i Thailand också, haha! Enligt mig i alla fall. Koh Tao är ju absolut en av Thailands vackraste tycker jag!

    Din lista önskar jag att jag hade haft veckorna innan Ameah kom. Jag hade en ”to do” lista med en massa tråkigheter bara. En av dom var att skrubba badkaret, det hann jag inte så det gjorde jag mellan värkarna 20 timmar innan hon föddes, haha!

Lämna en kommentar