Bebisfika och onsdagsfix

Var på jättemysig bebisfika idag. Fick gosa lite med Lindas fina prinsessa och blev såklart bebissjuk till tusen. Så liten man är när man är sex veckor! Hela Wayne’s coffee var fyllt med barnvagnar och små bebisar, så jag gissar att jag kommer drömma sött i natt… Efter fyra timmars fika gick jag och kikade i butiker lite, handlade lite bebisstuff på Apoteket och Hemköp bland annat. Skötbordet är numera ihopsnickrat och inrett :)

Deppar lite över att min älskling ska åka bort med jobbet två nätter nu. Känns inte alls roligt så här ”nära” BF, men what to do? Blir både torsdagsmys och fredagsmys med mig själv här, supertrist! Men har ju magen som sällskap, inte fy skam det. Ska tröstäta jordgubbar i mängder och hyra några tjejfilmer eller något. Ensam är stark, eller?

Hoppas på fint väder i alla fall…

Pages:

Lämna en kommentar