babystuff

Har en skön, lat torsdag här. Skulle baka lite, men hade inte alla ingredienser hemma så då kom jag av mig. Nöjer mig med matlagning som aktivitet här, och helghandling med elsklingen i kväll. Har fått ringa HSB och felanmäla här idag också, hade inget varmvatten i kranarna på hela förmiddagen. Men nu är det tillbaka :) Solen skiner, så ska sätta mig på balkongen och läsa en stund. Borde nog fixa maten först dock, hoppas solen stannar kvar :)

Jag har kikat länge efter den perfekta mobilen till barnvagnen och den enda jag hittat var på tok för dyr. Igår gick jag förbi butiken där jag hittade den, och dom har utförsäljning – 50% på allt – denna veckan. Som hittat! Kunde ju inte låta bli att låta den följa med hem då :) Visst blev den fin till vagnen? Kom på att jag inte visat skötbordet här heller, så lägger in en bild på det också :) Så fiiint!

Pages:

6 kommentarer till “babystuff”

 1. Josefine skriver:

  men vad fint du har det ! nu är det ju fritt fram för lilla krabaten att komma :)

 2. Vilken fin blogg! Och så fin vagnmobil du hittat :)

 3. Du har spännande dagar framför dig nu ser jag och jag önskar dig all Lycka!! :)

 4. Men vad fiiiint :D Åh vad mysigt! Snart så är bebis här!!

 5. alfamamma skriver:

  Mobilen var verkligen fin!

 6. catherine skriver:

  Hej

  vår lilla tjtj kom lite tidigare
  hoppas ni får en liten snart
  en sån mobil har vi med fasr rosa också köpt i jakan
  kram

  catherine

Lämna en kommentar