sunny saturday

Det blev en himla kanonfredag igår. Tungt på jobbet med personalbrist på avdelningen, men vi klarade det bra trots allt. Snurrade planlöst runt i butiker innan jag mötte upp D för att åka hem och fira helg. Var rejält trött och somnade ifrån Let’s dance-finalen flera gånger, men hann få i mig goda fullkornsvåfflor med körsbärssylt och hjortronsylt innan dess. Yummie!

Idag kämpar jag mot jobbiga förkylningen som smugit sig på de senaste dagarna. Vi var uppe 6:30 i morse och sorterade tvätt för att kunna vara i tvättstugan kl 7, hade kunnat sova ett tag till, men vi har haft en lång härlig förmiddag här. Nu är tvätten klar och vi ska strax få i oss lunch innan det blir en tur till Barkarby för att planera inköp av skötbord. Säkert får vi med oss en del prylar hem också… Tjingeling!


Förmiddagsfikat♥

Pages:

3 kommentarer till “sunny saturday”

  1. Åh! Vart har du hittat jordgubbar? GUD så gott :D

    Vi hittade en vagn som vi är hyffsat nöjda med, den får duga helt enkelt :)

  2. Josefine skriver:

    Åh, jordgubbar!!! :)

  3. Josefine skriver:

    Det förstår jag ! Ska nog härma dig och köpa det imorgon ;) vart köpte du dom?

Lämna en kommentar