Springfeelings

Tjo tjo! Lördag här, och vädergudarna bjuder på en himla massa go sol. Riktigt skönt efter det otäcka snöandet igår. Det mesta av det vita som stannade på backen är borta nu, det är vi glada för. Jag somnade på fel sida igår och hade inte hamnat på rätt sida när jag vaknade i morse heller, så det såg ut att bli en seg dag. Fick lite ensamtid här hemma och bestämde mig för att göra det bästa av dagen – bytte bort mysbrallorna mot lite roligare läder, fixade upp håret, kletade på lite mascara och gick en promenad med glad musik i öronen. Gick förbi ICA och hämtade ut ett paket från Ellos som innehöll 5 pyjamasar och en somrig sparkdräkt till Lilla Bus i magen.

Kände mig mycket piggare när jag kom hem och fick undan disken, bäddade sängen och plockade i ordning en del i lägenheten. Sambon har fyllt kylen och skafferiet, så nu känns det bättre som en av mina tvååringar brukar säga. Bjussar på ett kollage med lite bilder från vårarna 2009 och 2010, feeel it!

Pages:

3 kommentarer till “Springfeelings”

 1. Här är också solen tillbaka, underbart :D

  Vilka jätte fin bilder! vad har du för kamera? Och vad använder du för objektiv? Jag och sambon är inne på att köpa en ny kamera. Kul att ha så man kan ta fina bilder på lillan :)

  Kram!

 2. Sanna -Blivande Mamma skriver:

  Läste din kommentar hos Sara-Lovisa och var bara tvungen att kika in på din blogg :)
  Vilken fin grav. Mage du har :)

  Har samma fudnering som du, hur helvete ska man få tillbaka kroppen till sommaren. Ska man stå i vassen mån tro :) hihi!

  ha en fin lördag!

 3. Kanske skulle man ta och spana in den kameran då? :) Låter spännande. Jag älskar ju att fota så en bra kamera bör man verkligen ha!

  Hoppas att du och bebis i mage mår bra och att ni får en fin söndag!
  Kram

Lämna en kommentar