snälla SJ, tack och amen

Good morning! Inte särskilt god morgon här, men tidig. Vaknade kl 02:55, gick på toaletten och la mig för att somna om, men jag visste ju inte att ett stort disko skulle dra igång i magen just då. Det var inga småbuffar, utan rejäla saker – sådär så att man trodde att ungen nästan skulle komma ut genom magen. Skojar inte, hela jag guppade i sängen! Tack för det busbebis.

Idag behöver jag ta tjuren vid hornen. Det är något jag är extremt dålig på, men så här kan jag inte ha det. Wish me luck!

I övrigt så tuffar vi ner till Skövde idag. Äntligen! Pappis fyller år (grattis grattis!) och vi ska umgås, mysa och syssla med pälsvård på favoritpudeln. Det blir nog sista gången på ett tag som jag klarar av hela jobbet, resten av våren får det ordnas på något annat sätt, förhoppningsvis med hjälp av bästa pudelvårdaren Monica.  Hur som helst ska det bli väldigt skönt att komma hem! Nu hoppas vi bara på tur med SJ.


Favoritpudeln!

Pages:

En kommentar till “snälla SJ, tack och amen”

  1. Therese/zill skriver:

    Trevlig helg!

    Måste bara säga att den här bilden på Ville är tokfin, han ser så sjukt alert och nyfiken ut…! Nåja, hoppas att resan hemhem går bra och att SJ sköter sig.

    Kramkram!

Lämna en kommentar