lappa ihop några fogar

Här sitter jag och skrotar. Läser alla tips jag kan hitta om lindring av foglossning, men jag hoppas att det inte ska behövas. Stressade som en idiot till pendeln igår kväll, var så trött och ville bara komma hem, och när jag gick igenom spärren small det till på höger sida. Från magen och ner i hela ljumsken och baksidan av låret skar det som knivar, fick knappt med mig benet framåt. Obeskrivligt. Det blev en låååång promenad hem, fick gå hela backen med småsmå myrsteg.

Vetevärmaren och alvedon har hjälpt inatt och nu är det mycket bättre. Lite stelt och ömt och jag får nog tänka på hur jag rör mig mer nu, men är glad att det inte gör lika ont som igår. Försöker ta det lugnt och mysa här med magen idag så jag får jobba i morgon igen.


Tjockismagen v 28 (27+2)

Pages:

2 kommentarer till “lappa ihop några fogar”

  1. Kristina skriver:

    Åh din tjockismage är underbart fin. Större kommer det bli!!

  2. alfamamma skriver:

    Usch, det låter otäckt. Hoppas det känns bättre nu!

Lämna en kommentar