jullunch, klippeklipp och kvällsmys

Torsdag. Igen. Göööött! Bara en vecka kvar tills vi tuffar hemåt för julfirandet och myset med älskade familjen. Längtar så jag spricker. Nästan.

På dagens schema står jullunch med barnen på jobbet. Förhoppningsvis kommer tomten också, men han kommer bara om man varit snäll på vilan var det en liten treåring som sa igår. Så vi får väl se :p Efter jobbet ska jag äntligen få klippa och tona håret igen, det behövs verkligen ska ni veta. När håret är klart kommer Elin hit och kvällsmyser med mig medan karln är på julbord med jobbet. Det blir så himla fint :) Bjällerklang!


Julemys!

Pages:

2 kommentarer till “jullunch, klippeklipp och kvällsmys”

 1. Emilia skriver:

  Myys med julfirande på jobbet :) jag ska jobba på Trängens förskola idag, träffa massa nya baciller, heja :) hihi!

  Vill du veta hemligheten med hur jag hinner allt?! ;) Jag pluggar inte… så är det ;)
  Jag gör allt annat än vad jag borde göra… inte bra egentligen. Men roligt ;)

  Kramkram

 2. Anna skriver:

  Så fin bild :D

Lämna en kommentar