2010 – året som gick, part 2

Här kommer fortsättningen på min lilla årskrönika…

Juli började med jobb en vecka innan det blev dags att gå på semester. Var på picknick på Djurgården och drack drinkar på TGI Fridays med sambo, Almira, Patrik mfl. Låg en massa på stranden, sommarvädret var grymt härligt. Shoppade i Kista med Elan. Gick på semester den 9 juli, firade med myskväll med sommarcider och ost. Startade motionsutmaning med älsklingen, vi powerwalkade 1h och körde 20 min styrketräning före frukost varje dag innan Thailand. Var på Restaurang Kungsholmen med Jenny och Christoffer mfl. Fick resfeber och den 17 juli lyfte planet till Thailand där vi hade den finaste semestern man kan tänka sig. Avslutade dessutom månaden med att bli gravid – oups!

De första dagarna i augusti avnjöt vi i Thailand. Kom hem med tonvis med bilder som minne, blir fortfarande lycklig av att se dom. Hade några dagars semester kvar och försökte landa i vardagen igen. Gick på Winnerbäck på Långholmen, en regnig, blöt, fantastisk konsert. Började jobba igen och kom igång i motionsspåret igen. Den 17 augusti tog jag ett positivt graviditetstest. Åkte på Birkakryssning med jobbet och klippte page igen.

I september var jag trött. Den lilla pricken i magen tog all min energi och immunförsvaret flög sin kos. Mellan sjukdagarna försökte jag komma igång med livet igen. Var i Småland och fiskade kräftor och njöt av höstvädret. Var en helg i Berg och blev besviken på valresultatet. Umgicks med vänner, åkte till Rosendal med Elan,var på Rice med Elan och Jesper och gick på IKEA med Almira och Patrik. Sista helgen flyttade vi hem till svärföräldrarna för att vakta hus och hundar igen.

Under oktober såg vi till att fylla hösten med saker att se fram emot. Vi hade underbara myskvällar hemma i soffan och drömde en del om framtiden. Var sjuk en massa igen, hostan plågade mig rejält och gav sig inte trots medicin och jag bloggade riktigt dåligt! Jenny var här på tjejhelg, vi gick på Svansjön på Operan, strosade på NK och hade det fint. Jag och älsklingen avslutade oktober med en härlig kryssning med Birka Paradise.

Jag fortsatte kämpa i november, men tjatade till mig ett nytt besök på vårdcentralen där man konstaterade lunginflammation och bilhåleinflammation. Blev ordinerad vila, antibiotika och diverse hostmediciner och var sjukskriven i tre veckor. Den 25 november var vi på rutinultraljud och gjorde graviditeten officiell. Blev friskare i slutet av månaden och kunde äntligen gå tillbaka till jobbet. Firade första advent och fick julpyntat i lägenheten.

December blev ett bra slut på en snurrigt år. Magen växte som den skulle och kroppen började återhämta sig efter lunginflammationen. Vi spenderade två nätter på finhotell i Göteborg där vi hängde på Nordstan, shoppade, träffade lillebrorsan och gick på Liseberg. Lilla bus i magen började göra sig till känna allt mer och på vår 5årsdag ett par dagar före jul fick älsklingen känna de första sparkarna. Jag bakade och julmyste med vänner och på jobbet. Var på Hamburger Börs och käkade julbord med kollegorna. Firade en härlig jul i Berg med familjen och kommer att skåla in det nya året (med Pommac) hemma hos Daniels pappa, med samma människor som jag skålade in 2010. Cirkeln är sluten.

Pages:

2 kommentarer till “2010 – året som gick, part 2”

  1. Agneta skriver:

    Låter som du haft en bra år vännen min :-) Hoppas bara vi kan ses mer nu
    2011, blev så lite detta år :-(

  2. Monica skriver:

    Ja du Sara. Vilket år du haft. Och vilket frukt det burit. Önskar dig all lycka til med liten bevis så småningsom. Kul att man kan följa dig flitigt på Facebook. Önskar hela lilla familjen ett riktigt Gott Nytt År!!!

Lämna en kommentar