men för tusan

Jag gillar ju min blogg. Jag gillar att ha den som ett litet Sara-arkiv där jag kan kolla tillbaka då och då och minnas roliga saker. Vid nyår när jag kollar tillbaka på oktober 2010 kommer ju inte det säga särskilt mycket. Men det har ju sina förklaringar. Om ett par veckor kommer en förklaring och då blir det förändringar för nu börjar det snart hända roliga grejer. Hittills har det inte varit så roligt, jag har varit sjuk, jobbat, blivit sjukare, legat hemma, jobbat, blivit sjuk igen och sådär har det hållt på.

Nu har jag legat som en skrutt här i soffan sen i torsdags, hostat så jag blivit alldeles matt, haft febertoppar, sovit och tyckt synd om mig själv. Vill ha tillbaka mitt immunförsvar och mitt välmående. Har tappat matlusten, fått tvinga i mig både ostmacka och pasta med ketchup de senaste dagarna och då är det riktigt illa vill jag lova. Idag ska min älskling steka pannkakor och jag hoppas så att jag får i mig några stycken.

Hösten är ljuvlig utanför fönstret och fotosuget har börjat hitta fram ur mörkret. Nu vill jag komma tillbaka.

Pages:

En kommentar till “men för tusan”

  1. Emilia skriver:

    Åh så nyfiken jag blir nu vännen, på förändringarna!! :) Hoppas såklart på att de är positiva saker som händer :)

    Hoppas du blir frisk snart, aldrig roligt att vara sjuk :(
    Kramkram

Lämna en kommentar