höst på min planet

Oktober. Det är ju helt galet egentligen. Typ i förrgår var det juli och vi var i Thailand. Nu ramlar löven ner och jag börjar längta efter min vinterjacka. Brrr. Mörkt är det också, men det gör inte så mycket, för då kan man tända ljus och göra mysigt.

Jag har dock nån form av trötthetssjukdom. Jag har aldrig varit någon sån där tonåring som kan sova hela dygn, som somnar på lektioner. Jag snoozar aldrig och har väl försovit mig kanske tre gånger i mitt liv. Men nu är jag trött. Har svårt att komma upp ur sängen och går och dagdrömmer om när jag får sova nästa gång. Gääsp.

Ikväll har vi gårdsfest på jobbet. Hoppas att höstvädret är på vår sida.

Pages:

3 kommentarer till “höst på min planet”

 1. Sophie skriver:

  Så underbara bilder du tar!
  Mysig blogg du har:)
  Må så gott1

 2. Emilia skriver:

  Tror också jag har drabbats av trötthetssjukan.. är precis samma som du, typ aldrig försovit mig, aldrig snozat o sånt. Men den senaste månaden har jag varit tröttare en tröttast.

  Massa energikramar till dig vännen!!

 3. jennifer skriver:

  Hej, eftersom du verkar intresserad av foto så har jag ett bra tips på en fotoblogg till dig! http://denisevanderroux.blogg.se :) Om du ser detta som reklam/spam så ber jag om ursäkt!

Lämna en kommentar