som söndagar är mest

Det har inte hänt mycket. Powerwalk, frukost, fortfarande sjuk sambo. Disk, fika, tvättstuga, matlagning. Många tankar som snurrar i huvudet, men det är inget som inte ordnar sig på bästa sätt. Nu klurar jag mest på vem som ska få sätta saxen i mitt hår inom en snar framtid – jag behöver en höstrenovering.

Ser fram emot jobbet i morgon. Fina Cathrine kommer tillbaka efter lång sommar och vi flyttar till ny avdelning. Ettåringarna har blivit tvååringar. A big step. Nu ska jag ta en dusch, sen blir det Entourage och Ben and Jerrys med grabben. Som söndagkvällar ska vara, alltså.

 

Pages:

2 kommentarer till “som söndagar är mest”

  1. Elin skriver:

    Hej! Hittade hit och har kollat runt lite. Tänkte bara berömma dig för alla vackra bilder!

    Ha det fint.
    Elin

  2. Linda skriver:

    Det var helt fantastiskt, magiskt och förtrollande. Vilken man! =)

Lämna en kommentar