underbara semester

Åh vad jag trivs här! Det vi sett av Thailand hittills är fantastiskt. Jag älskar naturen och alla byggnader. Det är stora kontraster när det gäller hus, det är mycket lyxbyggen blandat med små ruckel. För mig och kameran är detta paradiset! Här finns helt fantastiska växter, orkideér och annat exotiskt och underbara miljöer. Igår var vi med Marita och Peter som bor i huset intill oss och åt middag på en mysig restaurang här i byn. Beställde in massa olika thai-rätter så vi fick smaka  lite olika, det mesta var kanongott. Vågade inte testa den starkaste soppan eftersom jag fick akuthicka av den gröna curryn :p

Idag har vi solat, badat och njutit av en kall cola i jaccuzin och varit på en rundtur i byn med Peter. Det är en otroligt charmig liten fiskeby, det är såna här delar av Thailand man vill se. Nu sitter vi på altanen med en kall Chang (här i Thailand är det tydligen gott med öl :p) och lite taxfreegodis :D Har pratat med mamma lite, det var skönt. Blev påmind om att jag har namnsdag idag, har absolut ingen koll på dagarna här. Men grattis till mig och alla andra Saror där ute :) Ska försöka lägga upp lite bilder härifrån om ett par dagar, men nu ska jag återgå till min bok och semestern. Hoppas alla mår bra, skicka gärna en kommentar så jag vet vad som händer :)


En av orkideerna hemma, får se om jag kan smuggla med någon thailändsk hem ;)

Pages:

2 kommentarer till “underbara semester”

 1. Emilia skriver:

  Åh låter helt helt underbart vännen!! :) njut!!!
  Själv tycker jag Singhan är godaren än Chang ;) o visst är det lustigt att öl blir gott när man kommer till värmen!?

  Ta hand om er o grattis i efterskott på Sara-dagen :)
  Kramis

 2. sandra skriver:

  åh, underbar bild och superfin blogg! (:

Lämna en kommentar