det där var fina nätter

Åh vad jag älskar att ha semester! Att bara få vara, kunna planera in hela dagar precis som man vill. Att kunna vara uppe sent på kvällarna, sitta utomhus i mörkret och njuta av tropiska nätter. Middagar med fina människor mitt i veckan. I tisdags var vi i Berghem, blev bjudna på grillat och pratade Thailand. Igår mötte vi upp fina vänner i stan och åt middag på Restaurang Kungsholmen, Melker Anderssons place. Jag åt dyyr sushi. Den var värd varenda liten krona! Efter middagen strosade vi, fyra par, längs med vattnet och satte oss på en uteservering och drack gott och pratade till sent sent. Mys!

Idag har vi plockat fram resväskor och börjat lägga bikinis och sommarkläder i små högar. Res-planering pågår. Om knappt 2 dygn drar vi!

Pages:

2 kommentarer till “det där var fina nätter”

  1. Camila skriver:

    Sv; ååh tack så mycket! :D

Lämna en kommentar