morning glory

Det här är nog min favoritstund på morgonen. När sambon precis gått till tåget. Inte för att jag inte gillar killen, utan för att det blir så härligt tyst och lugnt, hör bara datasurret och mitt eget kaffesurplande. På måndagar har jag ungefär 20 minuter av den här tystanden, innan man ska trängas med alla andra morgonpendlare i Stockholm för att ta sig till ett ställe med 14 (underbara) intensiva barn.

Den här veckan är fylld av roliga saker, som på något sätt måste övertäcka dom tråkiga sakerna. Lite flummigt kanske, men det är ju sånt där som löser sig. På nåt sätt. Idag åker jag till Bromma efter jobbet, och powerwalkar med världens finaste Elin. Bra start på veckan.

Pages:

2 kommentarer till “morning glory”

 1. Emilia skriver:

  Allting brukar lösa sig, o skönt är väl det!! Är det något särskilt som har hänt vännen??
  Kramkram

 2. Emilia skriver:

  Ja det var verkligen supermumsigt, rekommenderas hett :) la in feta osten några timmar också i olja, vitlök och örter, skrev nog inte med det i bloggen ;)

  Skönt att höra vännen!!
  Kramelikram

Lämna en kommentar