likeylikey

Jag gillar att det är fredag. Jag gillar mina nya skor och träningsvärken efter simningen igår.  Jag gillar att det är midsommar om bara tre veckor. Jag gillar att Thailand närmar sig. Jag gillar också att det är sommar utanför fönstret och att jag slutar 15:30 idag. Wihoo!

Pages:

2 kommentarer till “likeylikey”

 1. Emilia skriver:

  Åh vad mycket härligt du har att se fram emot, gryyyymt avis på Thailand!!!

  Jag har ju inte följt serien SATC så det kanske är därför… men tycker klart att den var sevärd :)

  Ja jag tror det har vänt lite, de verkar i alla fall ha väldigt dåligt med vikarier på Ekebacken, så jag hoppas få jobba där lite nu :) Ekängen vet att jag står för förfogande också så helst vill jag ju tillbaka dit såklart :) Men fast tjänster/längre vikariat verkar det inte vara särskilt gott om än… Men det kommer, om 1,5 år ;) *hoppas*
  KRAAAM goding

 2. Ida skriver:

  åh, gillar verkligen denna bild :) hoppas du får en fin helg.

Lämna en kommentar