en dag står vi över februari, du och jag

För att vara sjukdag har det här varit en mycket bra dag. Det är ju ändå fredag i morgon, och även om jag varit hur ”ledig” som helst nästan hela veckan så har jag ju varit väldigt ensam. Hur som helst, fredag piggar upp. Snart helg med min goding. För att förbereda mig för helg har jag ikväll orkat duscha och fräscha upp mig lite, det är ju inget man prioriterar när man är sjuk och soffhängande precis. Stackars sambo :p

Dagens hyllning går, förutom till bästa födelsedagspappan och nyfödda bebisen, solklart till Almira som orkat med sjukprat, snoranalys och allmänt pladder på msn större delen av dagen. Tack fina!

Pages:

En kommentar till “en dag står vi över februari, du och jag”

  1. ellan skriver:

    sv; oj, tack! grymt fin blogg föresten :)

Lämna en kommentar