diagnos

4 besök på Vårdcentralen på drygt en månad är nog rekord för mig. Idag var jag dock väldigt glad att jag gick dit, trots att kroppen inte ville upp ur sängen i morse. Bihåleinflammation och en bakteriell infektion i kroppen blev diagnosen och nu äter jag antibiotika, avsvällande tabletter för min stackars näsa och sprayar in kortisonspray i stället för Nezeril.  Nu hoppas jag för allt i världen att jag ska bli av med alla sjukfeelings en gång för alla.

Fredagsmys hela dagen. Precis ätit godaste lunchen ever: falafel, broccolimos och körsbärstomater. Mätt. Ikväll blir det slagsmål (let’s dance v/s hockey), muffins från Muffinsfabriken och test av senaste Loka-smaken. Nu ska jag ta igen lite sömn från i morse. Natti.

Pages:

5 kommentarer till “diagnos”

 1. Petra ♥ skriver:

  Usch! Den diagnosen lät inte alls kul! Krya på dig! :)

 2. Kristina skriver:

  Krusbär/päron är 100 % god!
  Hoppas din nya dunderkur gör att du frisknar till, hoppas hoppas!
  Trevlig helg, hälsa Daniel.
  Kramarrr

 3. Emilia skriver:

  Hoppas hoppas att medicinerna hjälper nu sötis!!

  Hur var lokan? :)
  KRAAM

 4. Krya på dig!

  Precis, det är jättesvårt! Jag köpte ett par byxor och en skjorta till Finaste, eftersom han lagt alla sina egna pengar på tatueringar har han inte haft något över till kläder ;) Så det passade honom just då! Annars är det jättesvårt.

  Åh, vad roligt! Tusen tack för det :) Kram!

 5. Emilia skriver:

  Ja det hoppas jag med, börjar praktiken igen på måndag så de gäller det ju att vara klar i knoppen ;) Men det ska nog bli bra :) Annars händer det inte så mycket, man får väl hålla sig inne nu när vädret är som det är… kanske ut o fota galenskapet lite imorgon ;) hihi!
  Vad händer hos er vännen? Blir det melo ikväll? :)

  KRAAAM

Lämna en kommentar