vårblogg och sjuksoffan

Nu var det vår igen! I bloggen i alla fall. Som vanligt är det lite pill kvar, men det hoppas jag få hjälp med snart :)

Annars är det influensa dag 6 här. Jag ska snart släpa mig ner till vårdcentralen för andra gången denna veckan, eftersom jag håller på att hosta sönder min stackars hals. I natt var det inget roligt. Host host. Gulligt när fina sambon sömnigt svarar ”nej, jag vill hellre ha dig här” när man frågar om man ska gå och lägga sig på soffan, men till slut gjorde jag faktiskt det ändå. Stackarn måste ju upp och jobba. Jag saknar mitt jobb.

Pages:

3 kommentarer till “vårblogg och sjuksoffan”

 1. Charlotte skriver:

  Tack så jättemycket..! :) Det är ju så himla fint och ljust ute nu, synd bara att man måste sitta inne i skolan hela dagarna..

 2. Emilia skriver:

  Stackars krake! Hoppas du får mer respons från vc nu än förra gången du var där!

  Vilken fin header, älskar verkligen ljuset i bakgrunden!! Men vet inte om det bara är min dator…
  men jag ser inte de översta du har skrivit eftersom headern går ner så långt… mysko!

  Kramkramkram

 3. Elan skriver:

  Vad fin din blogg blivit! Krya på dig vännen!

Lämna en kommentar