today is a good day

En underbar dag med underbara nyheter. Är riktigt lycklig, trots trötthet efter en intensiv dag på jobbet, halsont och en tur på stan. Stan var fantastiskt också. Det började sjukt bra med att jag hittade lampan jag tänkt köpa på Indiska flera gånger (och nu bestämt mig för att få med mig hem) i rea-hyllan. Ännu bättre blev det när jag upptäckte att det var halva reapriset som gällde. F a n t a s t i s k t ! Så fortsatte det. Hittade bara billiga och fina saker, så nu kan jag hotta upp vardagsrummet lite.

Hoppas veckan fortsätter såhär fint, minus halsont. Tack.


All my new stuff!


Underbar skål – 35 kr.


Hearts ♥

Pages:

2 kommentarer till “today is a good day”

  1. Emilia skriver:

    Åh vad härligt vännen! Nu blir jag ju nyfiken på om det är någon speciell anledning till att du är så glad?! :)

    Fina saker du fyndat, halva reapriset gillar vi :D
    KRAAAM

  2. Jag tycker sådana hjärtan som på sista bilden är så himla fina. Jag har funderat på att köpa mig ett och fota lite med. Man skulle nog kunna komma på något fint :) Kram!

Lämna en kommentar