rubrik

En av de värsta sakerna som finns kanske? Att sitta och stirra på rubrikraden med en tom skalle. Att skriva ett inlägg tar såå mycket längre tid då. Så idag struntade jag i det. Analyser. Annars, sömnbrist och stänger på jobbet idag. Något lyckorusig från igår, men gosh, så trött jag är. Bara att hoppas att kidsen somnar ordentligt på vilan idag så att fröken Sara får ta sig en powernap.

Ville mest bara önska alla en fin onsdag.

Pages:

3 kommentarer till “rubrik”

 1. Fin bild! Hoppas du får en härlig dag :) Kram!

 2. GELICA skriver:

  Hejsan hoppsan, jag har startat en tävling för dig som vill få lite mer publicitet av din blogg.
  VECKANS BLOGG är inte svårt att bli,
  anmäl dig på min sida och följ instruktionerna :) Tack för mig , kram

 3. D A H L È N skriver:

  jätte vacker bild!

Lämna en kommentar