ill ill ill

Det här var ju inte så roligt. Var taggad för en fin helg med fredagmys, lördagsmys, utflykt och gos, men det blev inte så mycket av det. Blev rejält sjuk i fredagskväll och natten till lördag trodde jag att jag skulle dö. ”Jaha, här får jag straffet för att jag inte tagit det där jäkla grisinfluensavaccinet” tänkte jag. Feberfrossa, frös och svettades samtidigt och det värkte i hela armarna och benen. Scary. Men jag överlevde, har varit soffliggandes hela helgen, och mår något bättre nu. Är seg i kroppen, har hosta och ont i halsen, men det känns inte som att jag ska dö i alla fall. Alltid något. Blir hemma här ett par dagar hur som helst.

Annars är det väl mest snack om vädret va? Det är kallt, har jag hört. Jag var glad för snö och is en stund, men nu längtar jag efter kaffedrickande på balkongen i vårsolen.

Pages:

2 kommentarer till “ill ill ill”

 1. Emilia skriver:

  Stackars dig!! Du är ofta sjuk vännen, blir lite orolig för dig!
  Tack, ja det är bara att kämpa på… känns tungt ibland bara. Är grymt avis på dig
  som redan är klar :) hihi

  Det var nog mest därför jag skrev inlägget om mamma, så att folk vet vart jag står. Blir absolut
  inte ledsen om mina vänner pratar om sin egen mamma, självklart tänker jag lite extra på min mamma
  men det är absolut inget som någon ska undvika att prata om. Så tänk inte på det vännen :)
  Med tiden blir man liksom ”van”, man har accepterat att det är så och på något vis känns det inte konstigt. Bara sorligt.

  Ja jag tror den kameran blir bra, fick mail om att det är på väg idag. Wiiiie, ska bli jätteroligt!

  Krya på dig nu sötis så du kan komma tillbaka till dina små knoddar snart!! :)
  Stor KRAM

Lämna en kommentar