time to gogo

Trodde jag skulle ha en massa tid över idag, men inte då. Går nog på ett ut här skulle jag tro! När jag skulle gå till tåget förut upptäckte jag att det var massa härlig frost ute, så när jag kom hem från Jakobsberg var det ju bara att ge sig ut med kameran ;) Har inte hunnit ladda över bilderna än, ikväll kanske. Nu ska jag packa ner datorn och fixa ihop det sista innan vi åker ner till Småland. Mys att fira nyår i ett rött litet hus mitt i skogen :)


Inte rätt stuga, men ändå.

Pages:

3 kommentarer till “time to gogo”

 1. Kristina skriver:

  Kan du inte ta en bild på rätt stuga. Blir så nyfiken, det låter ju jättemysigt! Du vet, min inersta dröm är ju att få bo i en röd stuga med vita knutar ;)

  Kram & Gott nytt 2010

 2. Elan skriver:

  Sara, ha det underbart nu! Vi hörs när vi är tillbaka i det normala igen… KRAM

 3. Ida skriver:

  det låter mysigt att fira nyår i ett sött rött hus :) hoppas du får en fin
  nyårsafton och att ditt nya år börjar bra! många fina kramar för att
  du alltid skriver så uppmuntrande ord till mig och att du är en trogen
  följeslagare av min blogg! tack!

Lämna en kommentar