random abstract stuffish

Hej rubriken? Flummigt värre. Jag har inte så mycket att förtälja idag (så brukade min farmor alltid säga. Förtälja.) Livet rullar på i samma takt. Jag har börjat proppa öronen fulla med ny, bra musik. Promenaderna och allt extra gör gott i kroppen och jag mår bättre än på länge. Tänk bara, lite sol och kyla ovanpå detta kan bli riktigt bra. Lyckorus till och med, kanske. Vi sjunger för fulla muggar på jobbet. På fredag är det luciafirande och mina knattar är duktiga. I övrigt måste jag börja göra julkort nu. I morgon kanske? Tjillevippen!

abstrakt2
En gran?

abstrakt3

Pages:

2 kommentarer till “random abstract stuffish”

 1. Ida skriver:

  Jo jag känner att det är lite komplicerat, är helt ny på den punkten, men det ska väl gå att lära sig det med så småningom… men det ska bli roligt att kunna när jag väl har satt mig in i det :)

  åh vad mysigt med luciafirande! hoppas du får det mysigt med barnen! hur gamala är dem föresten?

 2. Emilia skriver:

  Sara Sara :) vilket fint snöfall det var här inne, får riktig julstämmning!

  Hur är allt med dig? Mår du bra? :)

  Kramisar

Lämna en kommentar