I wanna be that thing for you

Idag är en finfin lördag. Vi gick upp som 2 pensionärer i morse, 06:50. Älskling gick ut med hundarna och jag släpade mig ner i tvättstugan bara för att upptäcka ett fyllo (gillar inte ordet, men, han var ju det…) har börjat tvätta på vår tvättid. ”Men, jag tvättar alltid den 7:e klockan 7. Fråga mina polare” Eh, kanske inte. Han fick hållas en timma, så jag började tvätta kl 8 i stället.

Annars har vi haft det ganska lugnt, jag och min älskling. Den bästa! Lunchat gott, pratat mycket, skrattat och varit i Jakobsberg och handlat. Fyndade fina vantar och en mössa på HM. Eller, dom blev väl ett fynd först när tanten i kassan på Coop missade att ta betalt för vår storpack med nötfärs. Då blev allt väldigt billigt helt plötsligt! Nu har vi promenerat hundarna och mysat ner oss i soffan. Gott! I morgon blir det träning igen, jag är taggad som en igelkott!

bjork

bjork2

 

Pages:

2 kommentarer till “I wanna be that thing for you”

  1. Svar: Tack så mycket! :D

Lämna en kommentar