en månad kvar

24 november. En månad kvar till efterlängtad jul. Kan man fira det på nåt sätt? Kanske får nöja mig med att vänta in första advent på söndag. Det ska bli roligt att fota julprylar med systemkameran, förra året hade jag ju bara min lilla Ixus. Som synes nedan, alltså.

Denna veckan händer det roliga saker. I morgon är det ju lön, det för faktiskt lite roliga saker med sig denna månaden. I morgon ska vi storhandla med svärmor (inte så roligt, men nödvändigt och ganska ekonomiskt), på fredag blir det en liten sväng på stan för att inhandla nödvändigheter som är slut, kanske ett par skor och några brallor. Kanske. På lördag blir det IKEA, jag ska äntligen få köksgardiner och jag håller som bäst på att räkna på om vi har råd med en taklampa för 600 kr. Den lampan vi har nu kallas ”glödlampa på sladd” och är iofs väldigt stylish (kan visa senare) men jag vill nog gärna ha något annat. Nu ska jag åka till jobbet.

jul

jul2

Pages:

En kommentar till “en månad kvar”

  1. Emma skriver:

    SV: varsågod :D

Lämna en kommentar