att vinna över det mesta

Långa dagar, och tidigt mörker. Mycket te och mysljus blir det. Jag förbereder inskolning för fullt, på måndag börjar tre nya toddlare som ska skolas in av mig. My lord. Det är riktiga charmtroll kan jag lova! 

Idag har jag haft uppföljningssamtal med min chef, halva provanställningen är gjord, jag växer (som förskollärare och som människa kanske?) och klarar mig bra på jobbet. Skönt att höra. Fick dessutom veta att det verkar som jag kan få ledigt mina önskade dagar i jul, det vore kanon. Mitt första jullov sen första året på gymnasiet typ. Grymt :)

I morgon jobbar jag 9-17. Det hade betytt sovmorgon om man inte hade haft två små troll att gå ut med här, och helgen börjar sent, men det ska bli riktigt härligt med fredag!

grass_sepia

Pages:

En kommentar till “att vinna över det mesta”

  1. Elan skriver:

    Mm visst går tiden fort… igår firade jag att jag varit anställd i sex månader :) Det är skönt att ha gjort så många månader redan :)Jag har bakat bullar nu ikväll – vill ni smaka så kan ni ju titta förbi någon dag :) Ha det gott tjejen – och du imorgon är det FREDAG!

Lämna en kommentar