just another manic monday

I morse såg jag en ”kändis” på mitt (försenade) pendeltåg. Det var en av de Ensamma Mammorna från förra säsongen. Klockan 6 på morgonen och jag lyckades koppla i hop det. Inte illa om jag får säga det själv! Det är sådant man kan råka ut för i storstan! Annars har det varit en fin dag med de goa barnen. Har pratat med mamma och pappa i kväll och längtar som en tok tills jag få åka dit på fredag. Jippi!

clover2

fence

 

Pages:

2 kommentarer till “just another manic monday”

  1. hea skriver:

    Har lagt till dej också, blir lika glad varje gång jag hittar en fotoblogg som verkligen ar foto också, underbara sånna :)
    På återseende, och ha en fin tisdag!

  2. sv: Tack, roligt att du gillar min design och headern :) .. Din är riktigt fin den också =)

Lämna en kommentar