jag vill se frost ur varje sommardagg

Det var frost ute i morse. Åh, jag längtar efter att fota frost och vinterbilder, nu när man är van vid kameran. Förhoppningsvis har man väl utvecklats liiiite sedan sist ;)

Annars har veckan börjat fint, jobbet känns verkligen kanon nu. Eller, det har det gjort hela tiden, men nu har man ramlat in i det ordentligt. Rutinerna funkar helt okej, barnen är trygga och personalen super. Fick en fin komplimang av min chef i går morse: ”Det känns som att du har arbetat längre än vad du har”. Amazing. Ikväll hänger vi i soffan med te, tända ljus och clementiner. Tjosan!

frost
Ett par av de första bilderna jag tog med min 450D i januari 2009.

lila
Blomma fotad i helgen, stackarn har nog frostat sönder nu =/

Pages:

2 kommentarer till “jag vill se frost ur varje sommardagg”

  1. Nilla skriver:

    Fina bilder! Speciellt det där gul-lila ;-)

  2. Emilia skriver:

    Härlig med en komplimang vännen, ta åt dig :)

    Massa clementiner o te låter som en kissnödig kväll ;) hihi! Men gott!

    Kraamis

Lämna en kommentar