happy happy happy

Livet har varit fint det senaste. And it keeps getting better! Ikväll har jag haft hemmaspa, peeling, hårinpackning, ansiktsmask, hela paketet. Nu saknas bara lite fotmassage från min älskling, men det ska jag nog allt tigga till mig ;)

Har klurat på att lägga upp bilder till ett par fototävlingar, modigt va? Om jag hittar några bra bilder kommer de förmodligen ikväll eller i morgon. Här kommer i alla fall ett par från en kort men uppfriskande fotopromenad med älsklingen nu i kväll. Enjoy.

vattenpuss

baby
Så glad att du är min tönt :)

fire

tree

Pages:

En kommentar till “happy happy happy”

  1. Emilia skriver:

    ÅH vilka härliga höstbilder :) Gillar den näst sista jättemycket, vilka färger!!

    Håller tummarna för dig i fototävlingen vännen!!
    KRAAAM

Lämna en kommentar