höst på min planet

Åh, jag mår så bra. Och då bortser jag verkligen från att jag sitter med en tjock halsduk om halsen och är inlindad i en filt och tigger te av min fina. Halsduken och filten är för att det känns som att jag är påväg att få nackspärr och teet är mest för att jag är sugen. Men, förutom det så mår jag helt underbart. Den här helgen har varit den bästa på länge.

Jag har suttit med en bra bok i solen på balkongen. Jag har promenerat, tittat på solnedgången vid Mälaren, och fotograferat. Idag har jag ätit lyxfrukost på balkongen och gått flera timmar på IKEA, hand i hand med den bästa. Vi har planerat och drömt och nästa helg blir det allt lite inredningsshopping. Wiie. Helgen hade gärna fått vara lite längre, men det kommer ju snart en ny.

balkong
Hur fint som helst!

motljus

Pages:

3 kommentarer till “höst på min planet”

 1. Elan skriver:

  Mysigt med IKEA! Roligt för er att handla det nästa helg…
  Hur gick det med nackspärren? Hoppas det inte bröt ut. Sov gott och ha en fin måndag!
  KRAMAR

 2. sista bilden är fantastiskt vacker!

 3. Kristina skriver:

  Kryi kryi på dej! Ni verkar ha det härligt uppe i stockholm :-) Lägenheten verkar hur fin som helst! Glöm dock aldrig hur härligt det är här hemma på landsbygden ;-) För en dag flyttar ni väl tillbaka och köper ett hus i Berg? Thihiii!

  I vinter MÅSTE jag komma och hälsa på :) Jag fick mersmak av Stockholm när jag sprang tjejmilen!! Ha en höstig o. ruskig vecka. Krammmm

Lämna en kommentar